Bine ai venit
Categorii ale blogului
Ultimele comentarii
Fara comentarii
Căutare în blog
Etichete

pe foarte scurt despre I Kombucha.

Posted on5 lună  în urmă
Favorite0

DECI… CE ESTE KOMBUCHA?

Kombucha este o băutură vie, nepasteurizată sau conservată, naturală. Conţine probiotice, enzime, vitamine, minerale, aminoacizi cu multiple efecte benefice. Este combinaţia perfectă dintre beneficiile unui ceai terapeutic şi plăcerea unei băuturi răcoritoare.

Cultura de kombucha este un organism viu, o colonie de bacterii bune şi drojdii. Aceasta se adaugă în ceaiul verde sau negru îndulcit cu zahăr sau miere. Cultura de kombucha se hrăneşte cu zaharuri și transformă ceaiul într-o băutură fermentată, efervescentă, cu gust placut, dulce-acrișor și aromat în funcție de plantele cu care este preparată.

Își are originea în Asia şi este veche de peste 2000 de ani. Legenda spune că medicul corean Kombu l-a vindecat pe un împărat japonez cu ceaiul său miraculos. Aşa s-a născut kombucha: Kombu (numele medicului) + cha (ceai). I se mai spune şi „Ceaiul nemuririi”.

CU CE NE AJUTA?

Ne oferă o stare de bună dispoziție.

Aduce un aport crescut de oxigen la nivel celular, infuzând organismul cu energie proaspătă.

Probioticele susțin procesul digestiv și restabilesc echilibrul florei intestinale.

Bacteriile și enzimele din kombucha absorb toxinele din organism și ajută la eliminarea lor.

Antioxidanții prezenți în kombucha stimulează sistemul imunitar.

Ajută la arderea grăsimilor prin stimularea metabolismului.

Etichetă: ceai kombucha
Lasa un comentariu
lasa un raspuns

Meniu

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Conectati-va

Creați un cont gratuit pentru a utiliza lista de dorințe.

Conectati-va